Tip objekta: |
Gostionica |
Ekskluzivan objekt: |
Da |
Tip kuhinje: |
|
Opremljenost: |
- Terasa
- Parking
- Uređaj za grijanje
|
Ponuda: |
- perad
- svinjetina
- junetina
- teletina
- slatkovodna riba
- divljač
|
Specijaliteti: |
Domaći sir u ulju i sušeni sir, pastrve u kukuruznom brašnu, domaća pohana piletina, krvavice, češnjovke, sir sa vrhnjem |
Stručne nagrade, inovacije, priznanja vlasniku: |
|
Stručne nagrade, inovacije, priznanja objektu: |
Zeleni cvijet HTZ-a |
Radno vrijeme: |
- Ponedjeljkom: 12:00 - 22:00
- Srijedom: 12:00 - 22:00
- Četvrtkom: 12:00 - 22:00
- Petkom: 12:00 - 22:00
- Subotom: 10:00 - 20:00
- Nedjeljom: 09:00 - 20:00
|
Godina otvaranja: |
1937 |
Broj zaposlenih: |
0 |
Veličina (u m2): |
0 |
kapaciteti |
od 50 do 100 mjesta |
Jezici sporazumijevanja |
|
Otvoreno samo sezonski: |
Ne |
Kartice: |
|
ostalo |
|
zadnja promjena |
2006-01-31 17:15:02 |