Tip objekta: |
Restoran |
Ekskluzivan objekt: |
Da |
Tip kuhinje: |
|
Opremljenost: |
|
Ponuda: |
- morska riba
- slatkovodna riba
- morski rakovi
- teletina
- janjetina
- divljač
|
Specijaliteti: |
Dimljena i jegulja na ražnju, Pašteta od jegulje, Neretvanski brudet, Pohane žabe |
Stručne nagrade, inovacije, priznanja vlasniku: |
|
Stručne nagrade, inovacije, priznanja objektu: |
|
Radno vrijeme: |
- Ponedjeljkom: 08:00 - 24:00
- Utorkom: 08:00 - 24:00
- Srijedom: 08:00 - 24:00
- Četvrtkom: 08:00 - 24:00
- Petkom: 08:00 - 24:00
- Subotom: 08:00 - 24:00
- Nedjeljom: 08:00 - 24:00
|
Godina otvaranja: |
1998 |
Broj zaposlenih: |
0 |
Veličina (u m2): |
0 |
kapaciteti |
od 50 do 100 mjesta |
Jezici sporazumijevanja |
|
Otvoreno samo sezonski: |
Ne |
Kartice: |
- Visa
- Diners
- Eurocard-Mastercard
|
ostalo |
|
zadnja promjena |
1999-11-30 00:00:00 |