Tip objekta: |
Restoran |
Ekskluzivan objekt: |
Da |
Tip kuhinje: |
|
Opremljenost: |
- Parking - br. mjesta: 40
- Uređaj za grijanje
- Terasa - br. stolova: 40
|
Ponuda: |
- morska riba
- slatkovodna riba
- morski rakovi
- školjke
- teletina
- janjetina
- junetina
- svinjetina
- perad
- vegetarijansko jelo
- peka
- rostilj
- tjestenina
|
Specijaliteti: |
Jela pod pekom. |
Stručne nagrade, inovacije, priznanja vlasniku: |
Gastro kongres ugostitelja 2000. godine. |
Stručne nagrade, inovacije, priznanja objektu: |
|
Radno vrijeme: |
- Radnim danom: 10:00 - 24:00
- Vikendom i praznikom: 10:00 - 24:00
|
Godina otvaranja: |
1997 |
Broj zaposlenih: |
4 |
Veličina (u m2): |
150 |
kapaciteti |
od 50 do 100 mjesta |
Jezici sporazumijevanja |
|
Otvoreno samo sezonski: |
Ne |
Kartice: |
- Visa
- Diners
- Eurocard-Mastercard
- Maestro
|
ostalo |
|
zadnja promjena |
2006-10-09 11:15:10 |