O nama

MAVI ART je obrt za dizajniranje, oslikavanje i oblikovanje ravnog stakla.

Obrt se bavi izradom staklo panela za vrata, prozore, pregradne stijene, kupole, kuhinje u različitim tehnikama kao vitraj, 'tiffany', pjeskarenje, 'glue chip' … Izrađujemo reklame, natpise i slike te graviramo na plaketama, staklu, pleksiglasu, granitu, drvetu i drugim graverskim materijalima.

Pročitaje opširnije ...

Djelatnost obrta prati suvremene dizajnerske trendove na području staklo dizajna povezana sa starim tehnikama izrade vitraja i dekoracije stakla.

Posebna pozornost posvećuje se izradi panela  po uzoru na američki način izvedbe  vitraja u 'tiffany' tehnici u kojemu  prozirni  fazetirani stakleni uzorak čini osnovu  cijelog vitraja. Ovakav uzorak dodatno se ukrašava različitim fazetiranim bordurama tako da cjelokupni stakleni panel lomi svjetlost i proizvodi učinak dijamanta.  U našoj ponudi nalazi se veliki broj standardnih fazetiranih staklenih uzoraka koje ugrađujemo u staklo-panele, a možemo prema vašim željama dizajnirati i izraditi svaki stakleni uzorak  i borduru u različitim bojama.

Jedinstven dizajn stakla dobiva se i kombiniranom tehnikom pjeskarenja i 'glue chipp' stakla. Staklo se pjeskari u željenom dizajnu poslije čega se neki dijelovi izvode u 'glue  chipp' tehnici s kojom se stvara učinak inja na staklu  što svaki dizajn čini unikatnim i neponovljivim.

Dizajniramo i izrađujemo  reklame, natpise, plakete i slike na staklu, pleksiglasu, drvetu i drugim materijalima tehnikom laserskog graviranja i izrezivanjem različitih oblika

Visoka kvaliteta naših proizvoda dobiva se računalnom obradom i dizajnom uz korištenje rezača folije i plotera, lasera, komore za umjetničko pjeskarenje, 'glue chip' komore   i strojeva za ručno brušenje i poliranje stakla.

U mogućnosti, smo uvažavajući vaše sugestije, ponuditi i izraditi staklo-panele, reklame, natpise  raznih veličina i boja s  različitim staklenim uzorcima koji se zbog svoje čvrstoće mogu ugraditi  samostalno  ili  pak postaviti u središnji prostor između dvije staklene plohe  kao IZO- staklo.

 
 
odaberite najljepše uzorke i oplemenite svoj životni prostor ...
 
     

SAMOBOR, VLADIMIRA NAZORA 40
TEL. +385 (0)1 / 3367-936
Fax. +385 (0)1 / 3367-936
Mob. +385 (0)99 /8332 595
mail@mavi-art.hr

o nama - vitraj - reklame - graviranje - dekorativno staklo - tehnike izrade - kontakt sva prava pridržana MAVI-ART 2011.