• 023/312-218
  • ugrinic.marina@gmail.com
tu slika ide

Knjigovodstveni obrt MM osnovan je 2005. godine, nakon prethodnog višegodišnjeg radnog iskustva u knjigovodstvu i računovodstvu.

Registriran je za obavljanje djelatnosti 69.2.0 - računovodstveni i knjigovodstveni poslovi, a osim tih usluga, bavimo se i savjetovanjem klijenata te pružanjem tajničkih usluga. U knjigovodstvenom obrtu su zaposlena 3 djelatnika koji vode poslovne knjige velikom broju klijenata.

Profesionalno obavljamo svoj posao, neprekidno se školujemo i pratimo stručnu literaturu. Klijenti u nama imaju pouzdanog partnera jer osim vođenja poslovnih knjiga, iste savjetujemo i prenosimo im svoja znanja kako bi ih rasteretili da se mogu posvetiti svojem poslovanju.

Knjigovodstveni obrt MM je godinama pružao usluge klijentima u poslovnom prostoru na Poluotoku, međutim iz razloga praktičnosti i omogućavanja bolje pristupnosti klijentima, unazad 2 godine ured je smještan na lokaciji na Bulevaru, na adresi Ante Starčevića 26, (kod Petrol benzinske pumpe, pored Frizerskog salona Tigi).

Sukladno potrebama klijenata, može se dogovoriti preuzimanje dokumenata i u prostoru klijenta.

tu slika ide
Ako ne koristite usluge računovodstvenog servisa ili s trenutnim
rješenjem niste zadovoljni, pomoći ćemo Vam kako biste što brže i jednostavnije
odabrali pravo rješenje za svoje društvo.

ZATRAŽITE PONUDU